Forumindex countrydalarna
Ett forum för countryfolk.
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 


Mr Music Country i graven?

 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Allmänt snack
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
Anders Brundell
Site Admin


Registreringsdatum: 27 april 2007
Inlägg: 272

InläggPostat: 2011-12-15 17:35:51    Rubrik: Mr Music Country i graven? Svara med citat

Här är ett mail från Thomas Buskhagen, tidigare - men inte nu längre - mannen bakom Mr Music Country, som jag (=Anders Brundell) lägger ut här för att det torde beröra rätt många prenumeranter:

"Hej alla som är intresserade av countrymusik och i synnerhet ni som prenumererat på Mr Music Country!

På förekommen anledning av att "nya" Inprodicon/Mr Music Country under vecka 49 har skickat ut två countrymusiksamlingar till tidigare medlemmar i Education & Entertainment Nordic AB (EEN)/Mr Music Country och att undertecknad därefter fått mottaga telefonsamtal och E-post som beklagar innehållet på nämnda två skivor, så måste jag dementera att undertecknad har någon del i dessa utgivningar.

Dessa två skivor ser ut att var ordinarie Mr Music Country, men innehåller endast ca 4 låtar från efter år 2000. Övrigt är hämtat från 70-, 80-, 90-tal! Allt kommer från Sony Music och många låtar har tidigare varit på Mr Music Country! De flesta av prenumeranterna på Mr Music Country har redan det mesta av dessa två skivors musik!

Jag poängterar att det INTE är jag som står bakom den nya utgivningen! Den göres av den personal som redan fanns i Inprodicon före Inprodicons uppköp av Mr Music från konkursförvaltaren. Inprodicon är i grund ett företag som enbart säljer musik via nätet i digital form och det verkar som de ämnar att försöka slussa över "nya" Mr Music Countrys medlemmar till att köpa musik digitalt.

All personal på "gamla" Mr Music/EEN varslades torsdagen 11 aug. (undertecknad 18 augusti) p.g.a. att EEN/Mr Music var under försäljning fram till sista september. Skulle företaget ej bli sålt skulle en nedläggning ske och att sista produkterna (skivorna) skulle gå ut i mitten av nov. 2011.

Företaget blev inte sålt och ägarna (Kaupthing Investment!) beslöt runt 20 sept. att inga löner skulle få betalas ut för september. Då beslöt EEN:s direktör att sätta hela koncernen i konkurs för att vi anställda skulle kunna få Statens Garantilön. Genom Tingsrätten i Göteborg och konkursförvaltaren Ackordscentralen så fastställdes konkursen till 28 sept. 2011. Förvaltaren splittrade bolaget och efter flera bud från seriösa tänkbara köpare fastnade förvaltaren av ännu ej officiell anledning på ett bud från Inprodicon.

P.g.a. ovan händelser kommer undertecknad att i mitten av februari eller mars att starta en ny månadsutgivning av samlingsskivor med countrymusik under registrerade namnet MR. COUNTRY PRESENTS:

I en snar framtid kommer en enkät att undersöka hur många som är intresserade att prenumerera på MR. COUNTRY PRESENTS: - en CD-skiva som kommer att ta vid där "gamla" Mr Music Country slutade.

För att hänga med i vad som händer med Mr Music Country och Mr. Country Presents:, var god gå till: www.countrynews.nu
Med vänlig hälsning
Thomas Buskhagen
Sv. Countrymusikföreningen/Country News
(fd producent för Mr Music Country)"
_________________
Anders Brundell
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Allmänt snack Alla tider är GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Skapa forum | Supportforum | Användarvillkor | Integritetspolicy | Cookiehantering | Kontakta oss |
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2005
Sidan tog 0.89 sekunder att ladda.