Forumindex countrydalarna
Ett forum för countryfolk.
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 


Härdsmältan om näst senaste jammet

 
Det här forumet är låst så du kan varken skapa, svara på eller ändra inlägg.   Det här ämnet är låst så du kan varken svara på eller ändra det.    Forumindex -> Administrativa meddelanden
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
Moderatorn
Gäst

InläggPostat: 2007-11-03 09:53:53    Rubrik: Härdsmältan om näst senaste jammet Svara med citat

Tja... det var väl bara en tidsfråga, men det är synd i alla fall - nu har nämligen den första härdsmältan skett här på forumet, där ett utomordentligt otrevligt och fientligt inlägg har gjorts av en anonym gäst som uppenbarligen saknar varje spår av folkvett. Det är garanterat inte så som vi i countryvärlden ska bete oss mot varann, så jag har tagit bort eländet för gott för att vi alla ska slippa se det.
Här ska vi uppträda hyfsat mot varann, vilket gästen i fråga verkligen inte har gjort. Vi får naturligtvis vara både kritiska, oense i olika frågor och korrigera felaktigheter, men vi gör det på ett hyfsat sätt.

P g a det här kräver jag i fortsättningen personlig kontakt med varje ny medlem innan jag släpper in honom/henne på forumet, just för att sortera bort typer som inte kan bete sig som folk. All erfarenhet visar nämligen att folk som inte kan uppträda helt anonymt vinnlägger sig om att skriva hyfsat, och inga okamratliga typer ska tillåtas sabotera det här forumet. De som vill bråka och vara otrevliga får göra det någon annanstans.


Anders Brundell
ordförande DCMC
Till överst på sidan
Visa inlägg nyare än:   
Det här forumet är låst så du kan varken skapa, svara på eller ändra inlägg.   Det här ämnet är låst så du kan varken svara på eller ändra det.    Forumindex -> Administrativa meddelanden Alla tider är GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Skapa forum | Supportforum | Användarvillkor | Integritetspolicy | Cookiehantering | Kontakta oss |
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2005
Sidan tog 1.42 sekunder att ladda.